20.1 C
New York
Monday, September 26, 2022
Array

Twitter hesabınızı nasıl silebilirsiniz?

Twitter'ı geride bırakmak mı istiyorsunuz? Tüm tweetlerinizi, takipçilerinizi, favorilerinizi ve diğer bilgilerinizi silerek hesabınızı kalıcı olarak silebilirsiniz. Twitter'dan neredeyse anında kaybolacak ve 30 gün içinde Twitter sunucularından tamamen kaldırılacaktır.

Devre Dışı Bırakma ve Silme Nasıl Çalışır?

  1. Hesabınıza erişmek için Twitter web sitesini veya uygulamasını kullanın.
  2. Hesap resminizi (veya İnternette “Diğer”) seçin ve “Ayarlar ve Gizlilik”i seçin.
  3. “Hesabınız”ı ve ardından “Hesabı İptal Et”i seçin.
  4. Devre dışı bırakma işlemini tamamlamanız istendiğinde şifrenizi girin.

Hesabınızı silmek için önce “devre dışı bırakmanız” gerekir. Hesabınızı devre dışı bıraktığınızda, Twitter verilerinizi birkaç dakika içinde Twitter'dan siler. Bundan sonra, hesabınız kalıcı olarak silinmek üzere sıraya alınacaktır. 30 gün sonra Twitter, hesabınızı ve ilgili bilgileri kalıcı olarak silme işlemine başlayacaktır. Bundan sonra, verileriniz kalıcı olarak silinecek ve herkes eski Twitter kullanıcı adınızı kullanarak yeni bir hesap açabilecek.

30 gün içinde fikrinizi değiştirirseniz, hesabınıza tekrar giriş yapabilir ve yeniden etkinleştirebilirsiniz. Tweet'ler, takipçiler ve favoriler dahil olmak üzere verileriniz Twitter'da birkaç dakika içinde geri yüklenmelidir, ancak Twitter diyor “biraz” sürebilir.

Bu arada, sadece kullanıcı adınızı değiştirmek istiyorsanız, önce hesabınızı devre dışı bırakmanız veya silmeniz gerekmez. Ayarlar ve Gizlilik > Hesabınız bölümünden değiştirebilirsiniz.

Twitter hesabınızı nasıl silebilirsiniz?

Twitter hesabınızı silmek için önce sayfayı ziyaret edin twitter sitesi bir web tarayıcısında. Veya iPhone, iPad veya Android cihazınızda bir Twitter uygulaması açabilirsiniz.

Ardından, silmek istediğiniz Twitter hesabına giriş yapın. Web sitesinde, kenar çubuğundaki “Diğer” düğmesini tıklayın. Twitter uygulamasında, ekranın sol üst köşesindeki hesap resminize dokunun.

Açılır menüde (hem web sitesi hem de uygulama için), “Ayarlar ve Gizlilik” seçeneğini seçin.

Tıklayın veya dokunun "Ayarlar ve Gizlilik."

Ayarlar ve Gizlilik bölümünde “Hesabınız”ı seçin.

Twitter'a tıklayın veya dokunun "Hesabınız."

Hesap ayarlarınızda, “Hesabınızı devre dışı bırakın” (web'de) veya “Hesabınızı devre dışı bırakın” (Twitter'da) seçeneğini tıklayın.

Tıklayın veya dokunun "Hesabınızı devre dışı bırakın."

Devre dışı bırakmanın nasıl çalıştığını açıklayan bir uyarı ekranı göreceksiniz. “Devre Dışı Bırak” düğmesine tıklayın veya dokunun.

musluk "Lütfen devre dışı bırakın."

Ardından, hesap şifrenizi onaylayın ve “Devre Dışı Bırak” seçeneğini seçin.

musluk "Lütfen devre dışı bırakın."

Son olarak, “Evet, Devre Dışı Bırak” seçeneğini seçerek bir kez daha onaylayın.

musluk, "Evet, lütfen devre dışı bırakın."

Bundan sonra Twitter, hesabınızın artık devre dışı bırakıldığını size bildirecektir. Verileriniz birkaç dakika içinde Twitter'dan silinmelidir ve 30 gün içinde tekrar giriş yapmazsanız, veriler kalıcı olarak silinecektir.

Twitter hesabınızı nasıl etkinleştirirsiniz?

Fikrinizi değiştirirseniz, Twitter web sitesine gidin veya Twitter uygulamanızı açın ve hesap kullanıcı adınız (veya e-posta adresiniz) ve şifrenizle oturum açın. Giriş yaptığınızda hesabınız yeniden etkinleştirilecektir. Twitter'ın tüm hesap bilgilerinizi kurtarması biraz zaman alabilir. Orada güvende kalın!

İLİŞKİLİ: Twitter kullanıcı adınızı nasıl değiştirirsiniz?

Tienhttps://tumsozluk.com
I am a web developer who is working as a freelancer.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

seven − five =

Stay Connected

0FansLike
40FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Advertisement -

Latest Articles