11.3 C
New York
Monday, October 3, 2022
Array

UFC 274 Oliveira – Gaethje maçı canlı izle

UFC

Charles Oliveira ve Castin Getty hafif sıklet şampiyonası için yarışacak UFC 274, 7 Mayıs 2022'de Phoenix, Arizona'daki Footprint Center'dan canlı yayın, 22:00 ET / 7pm PT. Canlı yayın nasıl yapılır.

Amerika Birleşik Devletleri'nde UFC 274 nasıl yayınlanır

UFC 274'ün ana kartı sadece açık ESPN + Birleşik Devletlerde. ESPN + aboneleri (ayda 6,99 ABD Doları veya yıllık 69,99 ABD Doları) veya Disney paketi (ESPN+, Disney+ ve Hulu'nun aylık 13.99$'lık reklam destekli seviyeleri dahil) ek 74.99$ karşılığında UFC 274'ü yayınlayabilir. Artık abone olmayan herkes 99,98 $ karşılığında UFC 274 artı bir yıllık ESPN + alabilir.

Oliveira'nın Gaethje'ye karşı hafif sıklet unvanını savunmasına ek olarak, ana kartta başka bir unvan mücadelesi var, son şampiyon Rose Namajunas ve rakibi Carla Esparza arasında kadınlar hafif unvanı için bir mücadele. Ana kart aynı zamanda Michael Chandler ve Tony Ferguson arasındaki hafif dövüşü, Maurísio Rua ve Ovince Saint Preux arasındaki hafif dövüşü ve Donald Cerrone ile Co Lauzon arasındaki hafif dövüşü de içeriyor.

Tüm ESPN+ ve Disney paket aboneleri için 20:00 ET / 17:00 PT'de ön görüşmeler yayınlanabilir ve ön görüşmeler yayınlanabilir. UFC Dövüş Bileti (ayda 9,99 ABD Doları veya yılda 95,99 ABD Doları) 18:00 ET / 15:00 PT.

VPN ile coğrafi kısıtlamaları atlayın

Amerika Birleşik Devletleri dışında yaşıyorsanız veya yurt dışına seyahat ediyorsanız ve yine de UFC 274'ün ESPN + veya UFC Fight Pass yayınlarına erişmek istiyorsanız, en iyi stratejiniz bir VPN kullanmaktır. Bir VPN ile coğrafi sınırları aşabilir ve belirlenmiş platformlarında UFC 274 yayınlayabilirsiniz.

ExpressVPN genel olarak en iyi VPN'imiz ve akış için en iyi VPN seçimimizdir. Nerede olursanız olun, bu UFC 274'ü izlemenin hızlı ve kolay bir yoludur. Nasıl başlanır:

  1. İndirmek ExpressVPN.
  2. Amerika Birleşik Devletleri'nde bulunan bir sunucuya bağlanın.
  3. Kafa ESPN + temel kart akışını alın veya ESPN +'ya erişin veya UFC Dövüş Bileti İlk savaşları izlemek için sayın. Geçerli bir ABD posta kodu sağlamalısınız.

ExpressVPN ayrıca ücretsiz bir deneme sunar, bu nedenle hizmetten memnun kalmazsanız UFC 274 yayınını izledikten hemen sonra iptal edebilirsiniz.

Tienhttps://tumsozluk.com
I am a web developer who is working as a freelancer.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

twenty + 11 =

Stay Connected

0FansLike
44FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Advertisement -

Latest Articles